Om oss

Panorama Hotell & Resort

Panorama betyr vidsyn, "Kringsjå", ville havstrilen sagt. Vi skal legge til rette for vidsyn ikke bare i form av vakker utsikt over Austefjorden, Korsfjorden og innseilingen til Bergen, men også i overført betydning, i form av inspirasjon, ny kunnskap og utvidede horisonter.

Her finner du ikke bare fasiliteter av høy kvalitet og vakker utsikt, men også det lille ekstra som skal til for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse. Inspirerende omgivelser, spennende arkitektur og et bredt spekter av aktivitets- opplevelsestilbud bidrar til at ditt arrangement blir husket med glede.

Hotellet åpnet 1. mars 2011 og fremstår nå med ny fasade, en ekstra etasje hotellrom, unik design og standarden på uteområdene er betydelig hevet. For å markere den totale forvandlingen bygget har gjennomgått ble det også valgt å gi hotellet et helt nytt navn.

Det er startet bygging av en ny konferanseavdeling, med bl.a. en stor bankettsal, møterom, treningsrom og flere andre gode fasiliteter.

Historie

Det har vært hotelldrift på stedet siden 1989, under navnet Marsteinen Fjordhotell. Norlandia Hotel & Resort startet og drev hotellet frem til 2008 i samarbeid med Statoil som største kunde. Hotellet ble strategisk plassert i havgapet som nærmeste nabo til Falck Nutec AS sitt sikkerhetssenter for offshorevirksomhet.

I 2007 fikk hotellet nye eiere, og det ble gjort omfattende ombyggingsarbeider. På tuftene av gamle Marsteinen Fjordhotell fremstår nå hotellet arkitektonisk i stil med den karakteristiske naturen rundt.

Velkommen til et møte med havet!