MED HAVET SOM LEKEPLASS

Leter du etter gjestehavn i Bergen med badeplass og muligheter for fisking? Ønsker du å ta med familie eller venner på kajakk, RIB-safari eller leie SUPbrett? Hos oss kan du både leie fiskeutstyr, kajakk og SUPbrett, eller kanskje du vil utfordre deg og dine med coasteering? Her er det mange små og store opplevelser som sørger for at alle har en uforglemmelig opplevelse.

Og Sotra er akkurat lang nok fra Bergen til at du får fred og ro uten at det blir en lang tur!

FERIE & FRITID

Lurer du på hvilke aktiviteter som kan passe for weekendturen eller dager med familie og venner? 

Her er våre forslag for deg og dine.

Forslag på aktiviteter for feriegjester

GRUPPER OG BEDRIFTER

Sotra har mye spennende å by på av aktiviteter og opplevelser for grupper!

Her vil du finne en rekke forslag som passer godt for grupper og bedrifter.

Forslag på aktiviteter for grupper og bedrifter

RIB-TURER

Kjenn adrenalinet bruse! La deg rive med, våg å få nærkontakt med elementene, kjenn energien, villskapen, føl harmonien og friskheten av ren natur.  

Les mer om RIB-safari her

 

COASTEERING

Coasteering er en kombinasjon av fridykking, klatring, buldring svømming og klippehopping. Det er en aktivitet som kan tilpasses alle aldre - et ypperlig innslag for teambuilding eller en familiehelg utenom det vanlige.

Les mer om coasteering her!

 

SUPBRETT TIL LEIE

Har du lyst til å prøve noe nytt? SUP, eller Stand Up Padling, er en ganske ny, men sterkt voksende sport i Norge. Med ditt eget brett og padleåre, balanserer du stående på brettet mens du padler deg ut i havgapet på Sotra.

Les mer om SUP her

KAJAKKUTLEIE OG KURS

Kom nærmere naturen med en tur i kajakk. Passer like godt en sommerdag med deilig temperatur, som en stille vinterdag med krystallklart vann. Du kan leie egen kajakk, få tips til padleturer og introkurs fra oss.

Les om kajakkutleie og kurs her!

 

GJESTEHAVN I HAVGAPET

Den nye gjestehavnen ligger ca. 100 meter fra hotelldøren, og gjør det enkelt om du kommer med båt. Avhengig av vær, og båten din, er det en ca. 45 min båttur fra Bergen. Det er en dypvannskai, som gjør det mulig å legge til med større båter. Du kan også kjøre bil helt ned til kaiområdet.

Les mer om gjestehavnen her!

 

EGEN BADEPLASS

Rett ved hotellet finner du en badestrand hvor du kan nyte late sommerdager med familien. Barna kan bade, mens du kan leie fiskeutstyr og prøve deg på landfiske eller krabbefiske. Du kan kjøpe krabbesnøre til barna, de elsker det!

Les mer om badeplassen her!

 

Sjekk tilgjengelighet og priser på overnatting i vår bookingkalender:

KONTAKT OSS 

Tlf: (+ 47) 56 31 90 00
booking@panoramahotell.no