Aktiviteter

FISKING, KAJAKKUTLEIE OG ANDRE AKTIVITETER


MED HAVET SOM LEKEPLASS

Leter du etter et sted i Bergen som er optimalt for fisking? Ønsker du å ta med familien på
kajakk og RIB-turer? Hos oss finner du både fiskeutstyr og kajakk til utleie,
samt gjestehavn hvor du kan fortøye båten, badestrand og mye annet gøy å finne på.

Sotra er akkurat lang nok fra Bergen til at du får fred og ro uten at det blir en lang tur!

RIB-TURER

Kjenn adrenalinet bruse! La deg rive med, våg å få nærkontakt med elementene, kjenn energien, villskapen, føl harmonien og friskheten av ren natur.  

Les mer om RIB-safari her

 

COASTEERING

Coasteering er en kombinasjon av fridykking, klatring, buldring svømming og klippehopping. Det er en aktivitet som kan tilpasses alle aldre - et ypperlig innslag for teambuilding eller en familiehelg utenom det vanlige.

Les mer om coasteering her!

 

KAJAKK - KURS OG UTLEIE

Kom nærmere naturen med en tur i kajakk. Passer like godt en sommerdag med deilig temperatur, som en stille vinterdag med krystallklart vann. Du kan leie kajakk, få tips til padleturer og introkurs fra oss.

Les om utleie av kajakk her!

 

GJESTEHAVN I HAVGAPET

Den nye gjestehavnen ligger ca. 100 meter fra hotelldøren, og gjør det enkelt om du kommer med båt. Avhengig av vær, og båten din, er det en ca. 45 min båttur fra Bergen. Det er en dypvannskai, som gjør det mulig å legge til med større båter. Du kan også kjøre bil helt ned til kaiområdet.

Les mer om gjestehavnen her!

 

EGEN BADESTRAND

Rett ved hotellet finner du en badestrand hvor du kan nyte late sommerdager med familien. Barna kan bade, mens du kan leie fiskeutstyr og prøve deg på landfiske eller krabbefiske. Du kan kjøpe krabbesnøre til barna, de elsker det!

Les mer om badestranden her!

 

FERIE & FRITID

Opplev Sotra, kom tett på naturen og kjenn den friske sjøluften fra storhavet. Her vil du finne aktiviteter som passer godt for familier og feriereisende.

Les mer

GRUPPER OG BEDRIFTER

Vi vet at samhold er en viktig suksessfaktor, og anbefaler felles opplevelser i nærkontakt med naturen. Her vil du finne aktiviteter som passer for grupper og bedrifter.

Les mer