Panorama Hotell & Resort er et anbefalt utgangspunkt for padleturer. Fjordene, skjærgården og de flotte omgivelsene er rammen for perfekte padleforhold. Spesielt de trange sundene og vikene her i sør er flotte områder for gode padleforhold.

Tur I: Tofterøy rundt  

14 km 3 t t/r
Krevende

Turen kan padles i begge retninger. Beskrivinga er mot sør. Kryss over til Toftøy på det smaleste punktet, hald øynene åpne for annen trafikk. Følg land mot sør. Turen sitt kritiske punkt er rundingen av neset før en kommer inn i de beskyttende områdene i Hummelsundet. Følg land nord langsmed Toftøy. Ta Gjerne en tur på Glesvær kafé for en lunsj, middag eller bolle. Turen fortsett så mot nord inn i sunda som vender mot øst, før en kan padla sørover tilbake mot hotellet. Hugs å utforske områda undervegs.

 

Tur II: Panorama - Ramsholme 

12 km 2,5t t/r
Middels

Naturen beskytter denne turen mot vær og vanskelige padleforhold, men om det er sørlig vind vil denne merkes i dette området. Padle mot nord fra bryggen, kryssing over mot Toftøy er best helt nord i sundet. Her er mange flotte viker og øyer for en rast og kanskje litt bading i den rette årstida. Returen er som turen, men en kan jo velge å følge motsatt side tilbake til hotellet.

Tur III: Panorama - Forlandsvågen 

5 km 1t t/r
Lett

En flott tur mellom øyer og sund. I godt vær kan en utforske de ytre sundene ved Bondishola, en naturskjønn perle. Turen starter i sørlig retning ut Austefjorden. I den sørlige enden åpner fjorden seg mot havet, og en kan være særs utsett for vær, vind og bølger. Om du er i tvil, snu her. Om været tillater en runding, så er en tur inn i de trange kanalene med Bondishola og anbefale. Flotte plasser for en rast og nydelige bademuligheter på rette årstiden. Videre går turen inn i Forlandsvågen og om seglskuta "Loyal" ligg her er den og verdt et bilde eller besøk. Returen går i same ruta og tar deg tilbake til bryggen ved hotellet.