Å oppleve sjøen fra en kajakk er bare magisk!

Man kommer så tett på naturen og alle sanseinntrykk forsterkes og stillheten i kajakken gir en ro i sjelen som bare må oppleves. Vi padler langs holmer og skjær og får oppleve det fantastiske fjordlandskapet på nært hold. Våre turer starter med en innføring i sikkerhet og grunnleggende opplæring i bruk av kajakk. Vi legger opp turen etter ferdighetsnivået i gruppen, slik at alle får en god mestringsfølelse.

Bli med på guidet padletur i Austefjorden

Vi starter fra stranden ved hotellet, i rolig tempo. Denne turen egner seg for nybegynnere. Vi ser været an og legger opp turen deretter. 

Book her! 

Vi kan dra sørover og inn i det idylliske Håkonsundet, eller nordover mot Steinsland. Et annet alternativ er å krysse fjorden over til Tofterøy som har mange lune og koselige viker. Når været tillater det, tar vi en tur på land, strekker litt på beina og tar oss litt mat.

Grad og erfaring: Enkel. Aldersgrensen er 10 år, og deltakeren må være svømmedyktig og i normalt god form. Erfaring med padling er ikke påkrevd.

Startsted: 
Fra stranden ved hotellet

Tid: ca 3 timer

Når: Hver onsdag kl. 18:00, lørdag kl. 12:00 og søndag kl. 12:00 i høysesongen. Forbehold om minst 2 påmeldte til hver tur. Max 4 plasser på hver tur. Avlysning kan forekomme ved dårlige værforhold.

Ta med: Ekstra klesskift. Drikke.

Priser: Boende gjester: kr 695,- | Andre: 895,- 
Prisen inkluderer enkel lunsj, leie av flytevest, våtdrakt og padlejakke.

Book her! 

Eller ta kontakt med resepsjonen: 56 31 90 00 | [email protected]