Har du lyst til å prøve noe nytt?

SUP, eller Stand Up Padling, er en ganske ny, men sterkt voksende sport i Norge. Med ditt eget brett og padleåre, balanserer du stående på brettet mens du padler deg ut i havgapet på Sotra. 

HVA ER SUP?

SUP er forkortelse for Stand Up Padling, en fornorskelse av Stand Up Paddling som det heter i utlandet. Noen kaller det også for Brettpadling. SUP er verdens raskest voksende sport noen gang. Den øker i popularitet, ikke bare i Hawaii-lignende omgivelser, men også her hjemme i Norge.

Les mer her 

PRISER OG UTLEIE

Man trenger ikke kurs for å leie et brett.  SUP er god trening for HELE kroppen og en fin måte å lufte hodet på. Passer perfekt som trening, lek og rekreasjon. Vi har totalt fire brett til utleie. 

Inntil 3 timer: kr: 300,- 
Inntil 3 dager: kr 1000,-

Inkluderer ett brett med padleåre, trillebag og sikkerhetslenke.

Ta kontakt med oss i resepsjonen.
Tlf: 56 31 90 00 eller booking@panoramahotell.no 

Vi har følgende SUP-brett:

  • 2 stk. Starboard Widepoint 10,5
    Stabil og lett-padlet, passer for personer opp til 60-70 kg.
  • 1 stk Boga Caballa iSUP 11,5 
    Større og mer stabilt familiebrett med god fart, passer til personer opp til 100 kg.
  • 1 stk Boga Yoga iSUP
    Større og mer stabilt familiebrett, her kan man også ta med barn og- eller hund på padletur, passer til personer opp til 120 kg. 
BESTILLING AV SUP FOR GRUPPER

Stand Up Padling kan bestilles for grupper i forbindelse med et opphold hos oss. Dere kan velge mellom rolig padletur, solnedgang safari, yoga på brett eller stafett, lek og moro.

Ta kontakt med Henriette Kalgraff for bestilling: hkalgraff@gmail.com

Les mer om aktiviteten her

SAMARBEIDSPARTNER FRA SOTRA

Henriette Kalgraff er arrangør og samarbeidspartner for SUP-aktiviteter. Gründeren kommer fra Sotra, Glesvær, og driver blant annet Supboards.no. Hun driver også med SUPyoga, har eget studio på Straume, og er en av få som selger SUP-brett i Norge.

Minimums antall for SUPyoga: 8 personer

Les mer om Supboards her