STORMOPPLEVELSER PÅ SOTRAS SYDSPISS

Opplev vinterværet i havgapet!

Høst- og vinter er den beste tiden å oppleve heftig vintersjø! Hotellet ligger tett på storhavet, og har kort vei og gode muligheter til å gi deg de beste væropplevelsene.  

Når vinterstormene herjer kysten, vil du føle deg ydmyk i møte med naturkreftene. Du kan virkelig føle elementene, og hvis du kler deg passende, er du garantert de gode naturopplevelser!

STORMWATCHING FRA RIB

Opplev storhavet rundt Marstein Fyr!

Hotellet ligger tett på storhavet og på få minutter er vi på åpent hav, og like ved Marstein fyr. Det er selvsagt fokus på sikkerhet med tanke på vær og vind. Skipperne er lokalkjent i farvannet og foreslår gode ruter for de beste opplevelsene. 

Opplev vinterhavet i en trygg og sikker RIB, med varme vinterdresser på. Ta kontakt: 

send forespørsel 

SE HAVET FRA GOLTA 

Golta er en kjent plass for de som vil se på havet og været. Fra hovedveien går det tursti ut mot svabergene. Det tar ca 15-20 minutter å kjøre fra hotellet til parkeringsplassen.

Vi kan stille med turguide på forespørsel, samt fellestransport med vår 16-seters minibuss.  

Finn tursti fra ut.no

Ta kontakt med oss: 56 31 90 00 

Ta kontakt

Foto: Ronny A. Sangolt. Bildet er tatt på Golta. 

BO GODT I HAVGAPET

Etter en frisk tur i vær og vind er det godt å komme inn i varmen. Det å bo godt er en viktig del av opplevelsen.

Nyt en glovarm badstue og en frisk drink sammen med dine nærmeste. Fisk og skalldyr er på sitt beste om vinteren, og restauranten vår byr på matopplevelser av ypperste klasse. Overalt møter du et godt vertskap – det røffe kystklimaet vårt står i sterk kontrast til det hyggelige vertskapet som tar deg i mot.

Sjekk tilgjengelighet og priser i bookingkalenderen under.