LOKALE DELIKATESSER

Smakfulle retter med lokale røtter - det er hva kokken vil friste deg med. Uansett om du nyter hotellfrokost borte fra mas og kjas i Bergen, eller om du mesker deg med en helgestartbuffet, vil du få servert utsøkte og fristende retter, i en varm og vennlig atmosfære her på Sotra. Kom og nyt den fantastiske fjordutsikten over en lunsjbuffet, eller avslutt helgen med en søndagsbuffet i restauranten og en tur i utendørs boblebad i velværeavdelingen etterpå. Ta kontakt med oss om du vil vite dagens lunsjbuffet eller kveldens meny!

HVER DAG - UTENOM FREDAG:
Kveldens 3-retters

Hver dag kan du få servert en smakfull 3-retters meny. Ta gjerne kontakt med resepsjonen for å høre hva som er kveldens meny. 

kl. 18:00 - 21:00  | Pris kr: 550,- 

BESTILL BORD 

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

HVER FREDAG:

"Helgestartbuffet"

Unn deg en god start på helgen med en rikholdig buffet. Få unike smaksopplevelser fra flere verdenshjørner med utsikt mot den norske fjord.

Én fredag hver måned serveres buffeten med et bestemt tema. 

kl. 19:00 - 21:30 

Les mer om helgestartbuffet

UKEDAGER, MANDAG - FREDAG: 
Lunsjbuffet

Vi serverer lunsjbuffet hver dag med varme- og kalde retter, kaker, dessert og kaffe. På rolige dager hender det at vi serverer 2-retters meny istedenfor buffet.

kl. 12:00 - 14:00 | Pris: kr 395,-

BESTILL BORD 

HELG:
LØRDAG: Lunsjbuffet
SØNDAG: Lunsjbuffet "Søndagsbuffet"

Hver helg kan du nyte smakfulle buffeter med et rikt utvalg av både varme- og kalde retter samt desserter og kaker. En lunsjbuffet i helgene har et større utvalg enn på ukedager, og er mer familievennlig med tanke på barn.

Lørdag: kl. 12:00 - 15:00
Søndag: kl. 13:00 - 16:00

Priser: voksen kr 450,- | Barn: kr 260,- (inkl. aktivitetspose)

BESTILL BORD 

JULEBORD 2018

Med julebord rett utenfor Bergen, på Sotras sydspiss, kommer du vekk fra byens mas og kjas, og kan nyte rolig og fredelig julestemning. 

Nytt i 2018! 
I år dekker vi opp til julebord i den eksklusive "Panoramasalen". Det blir runde bord, store kandelaber, stemningsfull belysning og live musikk fra høykvalitets lydanlegg.  

Les mer om julebord her

For bordbestilling, ta kontakt med resepsjonen:

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no