Vår filosofi

I vårt jag etter stadig nye materielle verdier, suksess og høyt tempo

mister vi det vi kanskje trenger mest; tid.

 

På vårt hotell og i vår restaurant med havutsikt, har du mulighet til å ta en

pause - for å nyte med alle dine sanser. Ta et dypt pust, få nytt perspektiv.

Markedsferske ingredienser fra regionen danner grunnlaget for de

fantasifulle sammensetningene vårt kjøkkenteam lager. Kjøkkenet tilbyr

et moderne, regionalt og sesongbasert kjøkken

med internasjonal påvirkning.

 

Mottoet til kjøkkenet er: friskt, velsmakende, regionalt og litt frekt.

På menyen vil gjestene finne velsmakende retter fra land og sjø.

En lokalt forankret meny styrt av de skiftende årstidene, alt friskt

og utmerket tilberedt.

 

Nyt det du liker best - i restauranten, baren eller på terrassen.

Når det vestnorske været spiller på lag er det 30 plasser på

uteserveringen med sjøutsikt, motorisert tak og varmelamper.

Velbekomme!

Last ned sommermeny (fom 4.6)

Sommermeny fra 4. juni:

Forretter 

East meets west

Villfanget scampi tempura, ponzusaus, kålrot fra Lærdal

Inneholder: hvete, skaldyr, soya

185 kr

Sotralaks

Terrin, sashimi, kaviar, hvit asparges, soyavinaigrette

Inneholder: melk, hvete, soya

145 kr

Solmoden

Burrata-ost, historiske tomater, grillet paprika, vellagret balsamico (25 år), basilikum   

Inneholder: hvete, egg, melk

165 kr

Hovedretter

Surf and turf 

Grillet okse indrefilet 250g, hummer fra Skogsvåg, sommergrønnsaker, rosmarinpotet, hollandaise

Inneholder: skalldyr, egg, melk

525 kr

Frisk og lett

Stekt gjørsfilet, melonsalat, spekeskinke fra Fana, basilikum, pesto

Inneholder: fisk, melk, pinjenøtter

395 kr

Catch of the Day

Hel grillet fisk, sommersalat, sitron, chimichurei, bakte poteter

Inneholder: fisk

365 kr

Dessert

Passion by Jørn Hoel

Appelsin- og pasjonsfruktis, marengs, muskatell gele og sommerbær

Inneholder: egg, melk

135 kr

Sommer Pop

Popcorn panna cotta med jordbærsalsa og jorbærsorbet

Inneholder: melk

125 kr

Solstråle

Rabarbra, tonkabønner, sukkerbunn, drenert yoghurt fra Ostegården

Inneholder: hvete, melk, egg, hasselnøtt

125 kr

NYTT VINKART 
I forbindelse med lansering av vår nye a’la carte-meny har vi fått hjelp fra Heidi Aas Kvalheim fra Pievino til å sette opp et helt nytt vinkart.
 
Vinkartet består hovedsakelig av viner fra klassiske vinområder som er matvennlige, ispedd noen interessante godbiter for den vininteresserte gjesten.
- Det er en grunn til at klassiske viner er klassisk, forteller Kvalheim.
Hele utvalget er gjennomtenkt med hensyn til å passe råvarene og det moderne, sesongbaserte og regionale kjøkkenet. Vinkartet er variert og fleksibelt, tilpasset et kjøkken med fokus på sjømat, lam og andre lokale råvarer fra vestlandskysten.

For bordbestilling, ta kontakt med resepsjonen:

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

eller klikk her