Vår filosofi

I vårt jag etter stadig nye materielle verdier, suksess og høyt tempo

mister vi det vi kanskje trenger mest; tid.

 

På vårt hotell og i vår restaurant med havutsikt, har du mulighet til å ta en

pause - for å nyte med alle dine sanser. Ta et dypt pust, få nytt perspektiv.

Markedsferske ingredienser fra regionen danner grunnlaget for de

fantasifulle sammensetningene vårt kjøkkenteam lager. Kjøkkenet tilbyr

et moderne, regionalt og sesongbasert kjøkken

med internasjonal påvirkning.

 

Mottoet til kjøkkenet er: friskt, velsmakende, regionalt og litt frekt.

På menyen vil gjestene finne velsmakende retter fra land og sjø.

En lokalt forankret meny styrt av de skiftende årstidene, alt friskt

og utmerket tilberedt.

 

Nyt det du liker best - i restauranten, baren eller på terrassen.

Når det vestnorske været spiller på lag er det 30 plasser på

uteserveringen med sjøutsikt, motorisert tak og varmelamper.

Velbekomme!

Last ned vårmeny (fom 27.3)

Vårmeny fra 27. mars:

Forretter 

Lærdalsgulrot

Gulrottartar, egg fra Bakketun, gresskarkjerner, ristet grovt brød

Inneholder: hvete, melk

125 kr

Sotralaks

Terrin, sashimi, kaviar, hvit asparges, soyavinaigrette

Inneholder: melk, hvete, soya

145 kr

Jaktfeber

Posjerte rypeboller, morkelsaus, kapers, syltet rødbet     

Inneholder: hvete, egg, melk

220 kr

Hovedretter

Surf and turf 

Grillet okse indrefilet 250g, norsk hummer, vårgrønnsaker, rosmarinpotet, hollandaise

Inneholder: skalldyr, egg, melk

525 kr

Vårduft

Piggvarfilet, sjømat, safranveloute, asparges, lilla potet

Inneholder: bløtdyr, fisk, melk

445 kr

Homlagarden

Økologisk black turkey

Frikasse, kalkun-vårrull, grønne erter, epler og gnocci   

Inneholder: hvete, melk

295 kr

Dessert

Sur, søt, bitter 

Sitronterte, pistasjecurd, rødvinspære og hjemmelaget arabica-is 

Inneholder: hvete, egg, melk, pistasjnøtt

135 kr

Barndomsminner

Salt karamell, semulegryn, mandler, hjemmelaget appelsin-is

Inneholder: egg, melk, mandler

125 kr

Vårtrifle

Rabarbra, tonka-bønner, sukkerbunn, drenert yoghurt fra Ostegården

Inneholder: hvete, melk, egg, hasselnøtt

125 kr

NYTT VINKART 
I forbindelse med lansering av vår nye a’la carte-meny har vi fått hjelp fra Heidi Aas Kvalheim fra Pievino til å sette opp et helt nytt vinkart.
 
Vinkartet består hovedsakelig av viner fra klassiske vinområder som er matvennlige, ispedd noen interessante godbiter for den vininteresserte gjesten.
- Det er en grunn til at klassiske viner er klassisk, forteller Kvalheim.
Hele utvalget er gjennomtenkt med hensyn til å passe råvarene og det moderne, sesongbaserte og regionale kjøkkenet. Vinkartet er variert og fleksibelt, tilpasset et kjøkken med fokus på sjømat, lam og andre lokale råvarer fra vestlandskysten.

For bordbestilling, ta kontakt med resepsjonen:

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

eller klikk her