Vår filosofi

I vårt jag etter stadig nye materielle verdier, suksess og høyt tempo

mister vi det vi kanskje trenger mest; tid.

 

På vårt hotell og i vår restaurant med havutsikt, har du mulighet til å ta en

pause - for å nyte med alle dine sanser. Ta et dypt pust, få nytt perspektiv.

Markedsferske ingredienser fra regionen danner grunnlaget for de

fantasifulle sammensetningene vårt kjøkkenteam lager. Kjøkkenet tilbyr

et moderne, regionalt og sesongbasert kjøkken

med internasjonal påvirkning.

 

Mottoet til kjøkkenet er: friskt, velsmakende, regionalt og litt frekt.

På menyen vil gjestene finne velsmakende retter fra land og sjø.

En lokalt forankret meny styrt av de skiftende årstidene, alt friskt

og utmerket tilberedt.

 

Nyt det du liker best - i restauranten, baren eller på terrassen.

Når det vestnorske været spiller på lag er det 30 plasser på

uteserveringen med sjøutsikt, motorisert tak og varmelamper.

Velbekomme!

Last ned vintermeny 2019

Forretter

Estetikk

Østers fra Sotra naturell servert med sitron, pumpernickel og chimichurri

Inneholder: hvete, melk

Per stk. 105 kr

Vestlandshjort

Tartar av hjort, kapers, egg fra Bakketun, tyttebær og sølvløk

Inneholder: egg, hvete

145 kr

Norsk Hummer

Ravioli, salat, fond, olje og parmesan

Inneholder: hvete, egg, melk

220 kr

Hovedretter

Black Angus Rogaland

Langtidsstekt nyretapp med jordskokk- og potetpure, tre typer løk og blåbærsjy

Inneholder: melk

485 kr

Vintersjø

Bakt rødspettefilet, blåskjell, sjøasparges, seterrømme, rødbet og kålrot sand

Inneholder: hvete, bløtdyr, egg, melk

345 kr

Tradisjon, Fårikål tolkning 2.0

Gardskje med kålstuing, sennep- og potetpure, tyttebærgel og karvesjy

Inneholder: sennep, melk

295 kr

Dessert

Røde lepper

Rødbete-marschmallow, rødvinsbrownie, tyttebæris, seterrømme

Inneholder: hvete, egg, melk

125 kr

Jørn Hoel

Appelsin- og passionsfruktis, marengs, muskatellgele og bær

Inneholder: egg, melk

135 kr

Vinterdrøm

Mandarin, sukkerbunn, drenert yoghurt fra ostegården, hasselnøtt

Inneholder: hvete, melk, egg, hasselnøtt

125 kr

For bordbestilling, ta kontakt med resepsjonen:

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

eller klikk her