Nyhet! BRYGGKJELLEREN

Vi er stolte av å ha vårt eget mikrobryggeri på huset og kunne servere egenprodusert øl til alle våre gjester. Med fokus på detaljer og godt håndverk ivaretar vi våre verdier som er lokalt og ekte. Ølet er håndbrygget slik at hvert brygg får sin karakteristiske smak. 

ØLSMAKING med OST: Lørdag 7. november

Vi inviterer til ølsmaking i vårt nye bryggeri.

Ta med deg en venn, eller kom som du er. Unn deg en smaksopplevelse, og nyt en hyggelig stund i vår stemningsfulle "bryggstue".   

Når: Lørdag 7. november, kl. 18:00
Sted: Bryggkjelleren på Panorama Hotell & Resort
Pris: Kr 795,-

ta kontakt her

Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]

Eksklusiv lounge 

I selve bryggeriet har vi laget en eksklusiv lounge, ideell for private selskap og hyggelige stunder. Lokalet har et unikt design med en glassvegg mot bryggekjelene. Lokalet er så stemningsfullt og behagelig at du helst ikke vil forlate det. 

Pris for leie av lokale, 3 timer: kr 6000,-
Servering: Tallerken eller buffet 

Send forespørsel  

Ølsmaking

Loungen i Bryggkjelleren er designet for å gi en ekstra hyggelig ølsmakings-opplevelse. Sammen med vår trivelige "bryggmester", håndlaget øl og utvalgte oster kan du glede deg til en real smaksopplevelse!

På en ølsmaking får du servert alle husets ølsorter og kanskje et par typer ekstra, alt sammen med utvalgte oster. For hver øl du smaker får du også høre artige og interessante historier om ølet samt litt om prosess og produksjon.  

Ølsmaking med ost kr 795,- per pers.
Minstepris kr 3 990.-
Ølsmaking av 4-6 sorter + en ostetype til hver øl.
1 time.

Ølsmaking med ost og spekemat kr 945,- per pers.
Minstepris på Kr 5670,- 
Ølsmaking av 4-6 sorter, en ostetype til hver øl + spekemat.
1 time

ta kontakt her

Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]

Om Bryggkjelleren

Det hele startet som en hobby for to øl-entusiastiske brødre. I 2015-16 bygget de sitt eget mikrobryggeri i nabobygget, med tanke på å produsere for hotellet. Lokalprodusert øl passet godt inn i vår lokale mat- og drikkeprofil. Hotellet fikk produksjonsbevilgning i 2016, de første batchene ble satt, og ølet begynte så smått å selges i bar- og restaurant.

I 2019 var det nye planer på gang - bryggeriet skulle inn i hotellet. Dette ville gjøre det enklere for begge parter, og i tillegg ønsket vi å arrangere ølsmakinger. 15. september 2020 ble Bryggkjelleren lansert og åpnet. I dag har vi 4 ølsorter på kartet og et flott ølsmakingskonsept på plass. Begge deler har blitt svært godt mottatt av våre gjester. 

Ekte håndverk

Med fokus på detaljer og godt håndverk ivaretar vi våre verdier som er lokalt og ekte. Ølet er håndbrygget slik at hvert brygg får sin karakteristiske smak.

Våre basis ølsorter er Belgisk blond, lPA, tjekkisk pilsner og Porter. Vi jobber også med et juleøl og nye spennende smaker. Du kan nyte ølet i vår restaurant- og bar.

ta kontakt her

Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]