Fredag 22. januar 2021

 

Forrett:
Husets fiskesuppe med brød og urtesmør.
Inneholder: Melk, hvete, fisk, skalldyr

Hovedrett:
Appelsinmarinert kalkunbryst servert med rotgrønnsaker og portvinssaus.
Inneholder: Melk, selleri

Dessert:
Hvit sjokolademousse med bringebærcurd, mandelknekk og sesongens bær.
Inneholder: Melk, egg, hvete, mandel

 

Lørdag 23. januar 2021

Forrett:
Laksetartar med sur-søte rødbeter og sitrusvinagrette.
Inneholder: Fisk, skalldyr, egg, melk

Hovedrett:
Stekt okse indrefilet med skogsopp, cherrytomat, rosmarinpotet og rødvinssaus.
Inneholder: Selleri

Dessert:
Blåbærpai med bringebærsorbet og marinerte blåbær.
Inneholder: Melk, egg, hvete

 

Se vinkart og drikkemeny

PS! Alkoholfritt frem til og med 25. januar :-)