Pinse: 1.- og 2. pinsedag

3-retters meny:

Meny 1:
Forrett: Husets fiskesuppe med brød og urtesmør
Hovedrett: Langtidsstekt hjort med rosenkål, gulrot, pastinakk, tyttebær og viltsaus
Dessert: Frisk bris med smak av sitron, Yoghurt krem, valnøtter og karamellisert grovbrød

Meny 2:
Forrett: Cæsar salat med kyllingspyd og parmesandressing
Hovedrett: Kveitefilet med stekt agurk, reddik, potetpuré, og pepperrotsaus
Dessert: Gulrotkake med ostekrem og appelsinkompott

Det vil også være alternative retter på "dagens tavlen"

Serveres i restauranten fra kl. 13:00 - 16:00 + kl. 18:00 - 21:00
Pris: Voksne: 595,-  | Barn: 260,- 

Bestill bord

 Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

Søndagslunsj

3-retters lunsjmeny: Kr: 450,- | Kl. 13:00-16:00

Forrett: Fiskesuppe med brød og urtesmør

Hovedrett: Lammestek fra strilalam med rotgrønnsaker, amadine potet og rosmarinsaus
eller Stekt torskefilet med friske grønnsaker, safransaus og potet   

Dessert: Panna cotta med jorbærkuli

Barnemeny: kr 260,-
Kjøttkaker med potetstappe, grønsaker og saus 
Brownies med is
Aktivitetspose

Bestill bord

 Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

Vi dekker med god avstand mellom bordene, og tilrettelegger så godt vi kan for å trygge omgivelsene.

Velkommen til oss! 

Les våre smitteverntiltak her