PANORAMA HOTELL & RESORT

Panorama betyr vidsyn, "Kringsjå", ville havstrilen sagt. Vi skal legge til rette for vidsyn
ikke bare i form av vakker utsikt over Austefjorden, Korsfjorden og innseilingen til Bergen,
men også i overført betydning, i form av inspirasjon, ny kunnskap
og utvidede horisonter.

VÅRE ANSATTE

Panorama Hotell & Resort holder åpent hele året, med noen unntak av få dager rundt julaften. Vi legger stor vekt på fleksibilitet og personlig service - Vi hjelper deg!

Se kontaktinfo 

 

ET MØTE MED HAVET

Her finner du ikke bare fasiliteter av høy kvalitet og vakker utsikt, men også det lille ekstra som skal til for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse. Inspirerende omgivelser, spennende arkitektur og et bredt spekter av aktivitets- opplevelsestilbud bidrar til at ditt arrangement blir husket med glede.

HISTORIE

Det har vært hotelldrift på stedet siden 1989, under navnet Marsteinen Fjordhotell. Norlandia Hotel & Resort startet og drev hotellet frem til 2008 i samarbeid med Statoil som største kunde. Hotellet ble strategisk plassert i havgapet som nærmeste nabo til Falck Nutec AS sitt sikkerhetssenter for offshorevirksomhet.

I 2007 fikk hotellet nye eiere, og det ble gjort omfattende ombyggingsarbeider. Hotellet gjenåpnet 1. mars 2011, og fremstår nå med ny fasade, en ekstra etasje hotellrom, unik design og hevet standard på uteområdene. Det ble også bygget en ny konferanseavdeling, med en stor bankettsal, møterom, treningsrom og flere andre 
gode fasiliteter.

For å markere den totale forvandlingen bygget har gjennomgått ble det også valgt å gi hotellet et helt nytt navn. På tuftene av gamle Marsteinen Fjordhotell fremstår nå hotellet arkitektonisk i stil med den karakteristiske naturen rundt.

SESONGTILBUD

Panorama Hotell & Resort har ulike tilbud etter når på året du ønsker å besøke oss.

Sommer | Høst | Vår | Vinter

Les mer om alle våre sesongtilbud her