En guttetur sammen med gode kamerater er en perfekt avkobling fra hverdagen. 

Helt ytterst i havgapet på Sotra finner du oss. Vi holder til ca. 40 minutter å kjøre fra Bergen sentrum og kan tilby en rekke aktiviteter og opplevelser i rått og ekte kystlandskap i kombinasjon med komfort og kvalitet.  

Vi setter gjerne opp et sammensatt tilbud for din gjeng med alt fra aktiviteter, overnatting og mat. Du vil få tips og anbefalinger til hva som passer best for din gruppe.

Send en forespørsel

Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]

Ølsmaking i eget bryggeri

En perfekt dag kan avsluttes i kjelleren! Vi har nemlig vårt eget mikrobryggeri, Bryggkjelleren, hvor du kan smake på vårt eget øl. 

Loungen i Bryggkjelleren er designet for å gi en ekstra god ølsmakings-opplevelse. Vår "bryggmester" forteller om håndlaget øl i kombinasjon med utvalgte oster. 

Pris, ølsmaking med ost: kr 795,-

Les mer om bryggeriet

Opplev havet i RIB!

Når du først har kommet deg ut til Sotra må du benytte deg av mulighetene til sjøs! På havrafting drar vi vestover forbi holmer og skjær, og ut i havgapet mot Marstein Fyr. For de som liker fart og spenning er dette den ultimate opplevelsen, og en perfekt kick-start for oppholdet. 

RIB-tur, 1 time inntil 12 pers.: Kr 7900,-

Les mer om RIB-turer

Se alle aktiviteter her

Bo godt!

Ønsker dere å bo samlet så har vi 8 rorbusuiter helt i sjøkanten. Flere av rorbuene har plass til 5 personer. Alle som overnatter har gratis adgang til velværeavdelingen. 

Vi sender dere gjerne et pristilbud for hele gruppen.

Sjekk priser i online booking

Se alle våre romtyper her

Lokal kvalitetsmat

Mat og drikke er en viktig del av en enhver guttetur. Ikke bare fordi dere trenger næring, men like mye fordi den tiden dere tilbringer sammen rundt bordet eller på barkrakkene gir mulighet for mimring fra tidligere gutteturer.

Vår meny er basert på lokale råvarer, hjemmelaget og ekte.

Utendørs boblebad

Vi har to store boblebad med fantastisk utsikt mot fjorden. Det finnes neppe noe bedre enn å sitte her og nyte sjøutsikt og varme. Velværeavdelingen har også et unikt treningsrom, stor badstue, solrom og en relaxesone. 

Velværeavdelingen er tilgjengelig hver helg.

Les mer om velværeavdelingen

Bo på Marstein Fyr! *

Sjelden kommer du mer tett på naturen enn på et fyr, og du kan forvente deg storslått utsikt, spennende opplevelser og en tur som garantert skiller seg ut. Beliggenheten er rå og unik på holmen ytterst i havgapet. 

Vi kan garantere en rå opplevelse fra begynnelse til slutt! 

  • Overnatting: 21 senger fordelt på 11 rom
  • Transport i RIB 
  • Kan leies med eller uten personal
  • * Sesong: 15. april - 15. september

Les mer om Marstein Fyr

Vi setter gjerne opp et sammensatt tilbud for din gjeng med alt fra aktiviteter, overnatting og mat. Du vil få tips og anbefalinger til hva som passer best for din gruppe.

Send en forespørsel

Tlf: 56 31 90 00 | [email protected]