VINTERENS HØYDEPUNKT

Det er mange gode grunner for å legge bryllupsdagen til de litt utradisjonelle tidene på året. Du kan gifte deg på drømmestedet til en gunstig pris. Bryllupet ditt blir vinterens høydepunkt. Det blir ekstra unikt, og rom for kontraster. Gjestene vil huske bryllupsdagen din bedre enn andres.    

FÅ ET STEMNINGSFULLT BRYLLUPSLOKALE 

I vinterperioden er det større sannsynlighet for at det beste lokalet er ledig.

Vi har selskapslokaler i flere størrelser og stiler. Alle har sin sjarm og gode muligheter for dekorasjon og stemningsbelysning. 

Se våre selskapslokaler

DITT BRYLLUP BLIR UNIKT

Å velge et vinterbryllup vil alene gjøre at ditt bryllup blir ekstra spesielt. Hva er vel ikke mer magisk enn vinterlyset fra havet og kanskje du er heldig å får et hvitt vinterlandskap. Høst- og vinterbryllup må som regel holdes innendørs, og du trenger derfor ikke bekymre deg for at været ikke skal holde seg på den store dagen.

Ta brudebildene ute i naturen og bruk gjerne rekvisitter som du forbinder med årstiden.

RIMELIG OVERNATTING FOR BRYLLUPSGJESTENE

Feirer du bryllupet hos oss vil du også få tildelt et gitt antall rom som må fylles opp. Hvem ønsker vel ikke å tilby kvalitetsrom til gode priser? Fra 1. januar - 31. mars + hele juli har vi gode rabatter på overnatting.

Brudeparet får alltid ett av våre beste rom inkludert i bryllupspakken, samt tilbud om sen utsjekk og forfriskninger på rommet ved ankomst.

Se våre romtyper her

 

ØNSKER DU MER INFORMASJON? 

Vår selskapsplanlegger kan gi deg svar på det meste, og viser dere gjerne rundt på huset om dere ønsker det. 

SEND FORESPØRSEL

[email protected] | Tlf: 56 31 90 08 


Ønsker du bryllupsfeiring på de mer ordinære tidene så har vi mye informasjon og bilder om dette:

Les mer bryllup på Panorama Hotell & Resort