Du er hjertelig velkommen til vår flotte middagsbuffet i vår restaurant hele påsken. Nyt kortreist- og tradisjonsrik mat kombinert med en slående vakker sjøutsikt.  

Stor middagsbuffet serveres på følgende dager:

18. april, skjærtorsdag
19. april, langfredag
20. april, påskeaften
21. april, 1.påskedag
22. april, 2 påskedag

Kl. 13:00 - 16:00

Priser:
kr 595,- | Barn: kr 295,- (3-12 år) 

Se hele menyen

BESTILL BORD 

Tlf: 56 31 90 00 | booking@panoramahotell.no

Påskebuffeten inneholder kaldbuffet, varmbuffet og dessertbuffet. Under her ser du noe av det som ligger på buffetbordet i påsken. 

Her finner du hele menyen

KORTREIST LAMMELÅR

Gled deg til å smake vårt kortreiste lammelår fra Sotra! Det saftige, langtidsstekte lammelåret har tilbehør som rødvinssaus og fløtegratinerte poteter, og vil ligge på alle buffetene i påsken. 

Det å spise lam i påsken er den eldste mattradisjonen vi har, og bør derfor nytes på rett vis. 

GJØRSFILET MED HVITVINSSAUS

Gjørs er en ypperlig matfisk, denne vil du også finne på varmbuffeten i påsken. Her får du den servert med rykende ferske grønnsaker og en utsøkt hvitvinssaus. Sunt og smakfullt! 

DET VIL BUGNE AV GODSAKER 

Unn deg litt ekstra i påsken, det vil nemlig bugne av godsaker på dessertbordet på denne påskebuffeten. Følgende blir servert: 

  • Påskekake med sjokolade og mandel
  • Hjemmelaget gulrotkake med sitron og valnøtt
  • Vanilje cupcakes med bringebærkrem
  • Marengskake med krem og frukt
  • Sitronfromasj

MAT OG AKTIVITETER FOR BARN

På hver buffet i hele påsken kan barna få mat som de liker. Vi serverer kjøttkaker og brun saus med potetmos og grønnsaker som tilbehør. 

Under buffetene vil det bli tilrettelagt med enkle påske-aktiviteter på egne områder i restauranten ikke langt unna de voksne.

Vi ønsker også våre minste venner hjertelig velkommen til bords.