LATE DAGER PÅ SOTRA

Lad opp batteriene i badstuen med sjøutsikt, eller nyt kystrikets ville og vakre natur i utendørs boblebad. Bare 45 min. kjøretur fra Bergen, kan du oppleve varme og velvære - enten du sitter ute eller inne, sommer eller vinter. Her kan du sole deg året rundt i innendørs solrom, trene mens du nyter fjordlandskapet utenfor vinduet, eller ta deg et velfortjent glass mens du bare slapper av. Det er fri adgang om du bor på hotellet, men det er også mulig å ta turen ut bare for å nyte velværeavdelingen!

VI KAN TILBY:  Utendørs boblebad, innendørs solrom, badstue med utsikt, 
trening i glasskube, relax-sone og tilbud om drikkebestilling.  

BADSTUE MED SJØUTSIKT

I badstuen er det ikke bare varmen som skal nytes, men uslåelig vakker utsikt mot sjø og fjord. Temperaturen ligger på behagelige 75-80 grader. Badstuen med dens interiør er spesialdesignet for å gi en optimal og behagelig badstuopplevelse, og er bygget på ekte finsk vis.

 

UTENDØRS BOBLEBAD

Vi har to store boblebad med fantastisk utsikt mot fjorden. Det finnes neppe noe bedre enn å sitte her og nyte sjøutsikt og varme.

 

SOLEN

Det er med god grunn vi har valgt solen som element i vår nye velværeavdeling. Lukk øynene og kjenn de helsebringende strålene gi deg ny energi og behagelig varme. 

  • Sollyset kommer fra spesiallamper som er helt ufarlig, ingen skadelige UV-stråler.
  • En time skal tilsvare 20 minutter i naturlig sol.
  • Solen gir glød i huden, men det er ingen behov for solkrem.
  • Det anbefales ikke bruk av solbriller – lyset har en positiv effekt

TRENING I GLASSKUBE

Vi tør å påstå dette er Vestlandets råeste treningsrom. I en glasskube på takterrassen kan du trene og samtidig nyte den fantastiske sjøutsikten. 

 RELAX-SONEN

I sofakroken kan du slappe av mellom badstue og boblebad i avslappende omgivelser. Bestill deg noe godt å drikke og nyt livet.

 

 

PRISER:

Adgang uten overnatting: Kr 295,- per pers. 
Adgang ved kjøp av måltid: Kr 195,- per pers.

* Fri adgang for boende gjester